About us

Flash Group

Maak kennis met ons bedrijf – Apollo Journey, Flashover, Flashpoint en Flashaid zijn onderdeel van Protagoras Holding b.v., gevestigd in Breda, Nederland. We creëren innovatieve oplossingen waarbij gaming de business voedt. Met jarenlange ervaring in de computersimulatie- en game-industrie hebben we veel baanbrekende trainingsoplossingen gecreëerd voor overheidsorganisaties en de industrie.

Journey Together

The Flash Family

Flash Family – Een ervaren team bestaande uit techneuten, ontwerpers en projectleiders. Voeg daar onze communicatie, marketing en onze CEO aan toe, we zijn de Flash Family.

We are in this together

Samenwerking en vertrouwen zijn voorwaarde voor het succes van onze diensten en producten. Samen streven we naar een veiligere wereld.

Dedication

We zijn enorm toegewijd om onze klanten te helpen het meeste gebruik te maken van onze producten. We richten ons op sterke relaties en helpen bij elke stap.

Creativity

Ook al bieden onze producten zeer sterke out-of-the-box mogelijkheden, elke implementatie zal anders zijn. We moeten creatief zijn om de kracht van onze producten volledig te benutten voor onze klanten.

True to life scenarios and environments which are impossible to train in the field can be simulated with Flashover. Anywhere, Anytime.