Plug & Play Virtual Reality

VR Brandbestrijding

Fight Fires in VR – In de wereld van morgen kun je elke mogelijke brand blussen, op elk moment. Allemaal terwijl je veilig leert vanuit je eigen werkplek. Flashover biedt een gebruiksvriendelijke VR-kit met echte blus-uitrusting. Flashover leidt u stap voor stap door het blusproces en laat u alle gevaren van brandbestrijding tot in de kern verkennen.

Je hoeft je die wereld niet meer voor te stellen, die is er al. Veilig, betrouwbaar en makkelijk in gebruik.

Verkenning

Communicatie

Brand Procedures

Echte uitrusting

Plug & Play Virtual Reality

Product eigenschappen

De kracht van VR – Een van de belangrijkste voordelen van Flashover is de mogelijkheid om elk realistisch scenario na te bootsen. Deze aanpak maakt realistisch en dus beter trainen een realiteit. We kunnen de manier waarop u vuurt nabootsen door de look en feel aan te passen, zodat het past bij het brandweerpak, gereedschap, servicewagens en omgevingen van uw land.

Lees meer
Boek een Demo

Multi-player

Train samen met je collega's in dezelfde virtuele omgeving. Altijd en overal.

Real Equipment

Flashover werkt met echte straalpijpen voorzien van sensor technologie.

Quick Setup

Flashover kan worden bediend zonder technisch personeel. Open de VR Kit en begin.

Localized Content

Flashover past de taal en 3D-inhoud aan naar uw land.

Bekijk de Flashover video

Video afspelen

Our Guarantee

Flash Family Values

01

We doen dit samen

Samenwerking en vertrouwen zijn voorwaarde voor het succes van onze diensten en producten. Samen streven we naar een veiligere wereld.

Toewijding

We zijn enorm toegewijd om onze klanten te helpen het meeste uit onze onze producten te halen. We richten ons op sterke relaties en helpen bij elke stap.

02
03

Creativiteit

Ookal bieden onze producten zeer sterke out-of-the-box mogelijkheden, elke implementatie zal anders zijn. We moeten creatief zijn om de kracht van onze producten te optimaliseren voor de klant.

True to life scenarios and environments which are impossible to train in the field can be simulated with Flashover. Anywhere, Anytime.